Un dels artífexs de la meritòria segona posició assolida pel Centre d'Esports Manresa al grup 2 de Primera Catalana ha estat Noah Baffoe. La recuperació de l'estreta vinculació amb el gol del davanter d'origen ghanès ha propiciat que Noah materialitzés 19 gols en els 34 partits de lliga en què ha participat.

En el decisiu matx d'ahir al Municipal de Gardeny, l'eficàcia golejadora del davanter de 26 anys va tornar a ser determinant. Els dos gols del triomf manresà van dur el seu segell. Noah Baffoé va destacar per la seva facilitat golejadora en la seva primera etapa al club blanc-i-vermell.

La temporada 2012-13, a Segona Catalana, va compartir amb Charly Lumbreras el títol honorífic de màxim golejador de l'equip. Ambós van transformar 14 gols. El curs següent, va excel·lir i va contribuir amb 21 gols al retorn de l'equip de Dani Andreu a Primera Catalana. En aquesta categoria, la temporada 2014-15 va oferir unes prestacions similars i va anotar 16 gols amb els blanc-i-vermells.

El maig del 2017, Noah va fitxar per la UE Sant Julià de Lòria de la Primera Divisió andorrana. Un any i mig després va retornar al CE Manresa amb una evident i preocupant baixa forma física i anímica. Així, el curs passat només va fer un gol. Enguany, Peralta n'ha recuperat la millor versió.

El segon lloc a la taula de golejadors del grup 2 de Primera Catalana ha estat per a l'habilidós davanter del CF Igualada Martí Just, autor de 16 gols. Rere seu trobem Ernest Forgas (FC Andorra) i Jofre Graells (UE Tàrrega), ambdós amb 14 gols. El màxim golejador de la categoria ha estat Josep Soler (Palamós CF), autor de 23 gols, sis dels quals de penal.