L'atleta olesana Sandra Corcuera va participar, a Pàdua, en el Campionat d'Itàlia de 'retrorunning' (córrer enrere). Les lesions i algunes molèsties que arrossegava des del Mundial del 2018, li van impedir repetir el títol, i es va haver de conformar amb un segon lloc, que segons paraules de Corcuera: «té gust de victòria, desprès d'un mes d'abril amb dolors a la planta del peu i al maluc, que m'han impedit entrenar amb una certa normalitat».

Sandra Corcuera, que havia guanyat les edicions de 2017 i 2018 del campionat d'Itàlia i que venia d'aconseguir, dos títols de Campiona del Món el 2018, va arribar a Itàlia amb la intenció de guanyar el títol de Campiona Italiana per tercer any consecutiu però no va poder ser.

L'olesana comença ara la recuperació per intentar revalidar el títol italià al 2020 i competir al Campionat del Món a la distància de marató i ampliar el seu ja dilatat palmarès en aquesta modalitat.

Corcuera, també vol agrair el suport al seu equip Fasterwear, i als seus amics i col·laboradors, 361º Europe, marca de sabatilles amb la que ha debutat al campionat italià, InfiSport, que cuida de la seva nutrició, Wiemspro, que ha portat amb l'EMS el seu entrenament a un altre nivell, Plantidepor i Doppio Slavo