La perícia dels santjustencs a l'hora de treure profit dels detalls que poden ser decisius i la manca d'eficàcia golejadora dels jugadors de Joan Doncel van abocar l'Hoquei Club Piera a encaixar una derrota (5 a 2) en el primer partit de l'eliminatòria clau per determinar el títol de Nacional Catalana i l'equip que assoleix l'ascens a l'OK Lliga Plata.

Els verd-i-blancs van malbaratar dues faltes directes i tres clares ocasions de gol quan el marcador registrava l'empat a zero inicial.

Una assistència del veterà Borja López a Joan Pujalte va permetre el Sant Just avançar-se (minut 22). Marc Gumà va empatar de seguida, però Joan Pujalte va aprofitar una errada defensiva de l'equip anoienc, 42 segons després, per fer el 2 a 1 vigent al descans.

Borja López, de penal, va incrementar l'avantatge santjustenc a la represa (minut 34) i Joan Pujalte i Ricard Manzano van sentenciar (5 a 1). Pep Vilaseca va fer el segon gol dels anoiencs quan faltaven 30 segons per al final del partit.