El Catalana Occident Manresa va guanyar la territorial del campionat masculí júnior de nivell A, celebrat a Navarcles. Els manresans van guanyar en les semifinals el CB la Mercè, de Martorell, en un partit molt ajustat que es va acabar decantant a favor dels bagencs (77-71). El seu rival a la final seria el CB Granollers, que va guanyar el seu partit de semifinals davant el CB Sagrat Cor Diputació (58-51), de Barcelona.

En una final molt disputada, finalment els manresans van obtenir la victòria davant els granollerins, en un gran partit en defensa d'ambdós conjunts (64-56). El Catalana Occident Manresa va aconseguir la victòria gràcies al domini del rebot i amb un joc ràpid i elegant, que s'aturava davant d'un gran encert anotador des dels 6,25 per part del Granollers i que va mantenir la igualtat al marcador.

El Pavelló Municipal de Navarcles va estar ple a vessar durant tota la territorial. Tot i coincidir amb les eleccions municipals, va ser constant l'entrada i sortida d'aficionats al pavelló. L'entrega de premis va anar a càrrec de Fernando Peñarrubia, delegat de la Federació Catalana de Basquetbol i representant de la institució al Bages, i de Miquel López, vicepresident d'honor del CEB Navarcles. El torneig va ser organitzat pel club navarclí, l'Ajuntament de Navarcles i la federació, amb voluntaris del mateix CEB Navarcles per a l'organització del torneig ter-ritorial de nivell A.