Va tenir lloc a les instal·lacions olímpiques de Mollet del Vallès, el Trofeu Generalitat per a joves promeses, organitzat per la Federació Catalana de tir olímpic. En la modalitat de carrabina aire mires tancades, les tiradores del Club Tir Precisió Manresa van aconseguir segones posicions en les categories juvenil, cadet i infantils.

En categoria juvenil femenina, les tres primeres classificades van ser Helena Arias (CTE Barcelona) am b 613,9 punts, seguida d'Esther Abizanda (CT Precisió) amb 607,8 i Maria Sitjè (CTE Barcelona) amb 601,1; en cadet femení, Mirto Anastassiadis (CTE Barcelona) va dominar amb 394,5 punts, i a continuació es va classificar Anna Marimón (CT Precisió) amb 377,8; en infantil femení, es va imposar Cristina Font (CT Girona) amb 381,8 punts seguida de Marian Nacenta (CT Precisió) amb 339,4.

El club manresà va organitzar a les seves instal·lacions una tirada social amb carrabina lleugera estès. Els primers van ser: Feliu Campàs (sènior) amb 579 punts, Pedro Lorente sènior B) amb 549, Vanessa Lorente (dames) amb 567, Josep Llurbà (veterà A) amb 532 i Joan Lluís Aymerich (veterà B) amb 525.