El gimnasta manresà de l'Egiba Thierno Boubacar Diallo disputarà demà a la tarda la final de paral·leles de la prova de la World Challenge Cup Series, que té lloc aquests dies a la ciutat eslovena de Koper. Diallo, que ja havia debutat a la competició el dia anterior, en els aparells de cavall amb arcs i anelles, va ser setè en la seva millor especialitat, a la qual participaven 22 gimnastes. Tenint en compte que els deu primers entraven a la fase decisiva, Diallo va assolir la classificació amb solvència, amb tres dècimes per damunt del desè classificat.

Així, el manresà va aconseguir una nota de 13,350 punts, davant del vuitè, l'indi Rakesh Patra (13,250), el novè, l'islandès Valgard Reinhardsson (13,100) i el desè, l'italià Edoardo de Rosa (13,100). La primera posició va correspondre al xipriota Ilias Georgiou (14,300) i la resta de participants que van superar Diallo van ser el kazakh Milad Karimi (14,050), el company d'equip de Diallo, el català Joel Plata (13,800), el bielorús Raman Antropau (13,700), l'italià Tommaso de Vecchis (13,500) i el britànic Franck Baines (13,500). La final es disputarà demà a la tarda, en una sessió que comprèn altres competicions definitives i que comença a les quatre de la tarda.

Ahir, Diallo també va competir en la prova de salt, en la qual no va obtenir un resultat tan bo, ja que va quedar dissetè amb 12,850 punts. El seu company, el també català Adrià Vera, va entrar a la final amb la tercera millor nota.