El gimnasta manresà de l'Egiba Thierno Boubacar Diallo va aconseguir una catorzena i una vintena posicions en la primera jornada de classificatòries de la Copa del Món que se celebra a la ciutat eslovena de Koper. No va poder entrar a les respectives finals, a les quals arribaven els deu primers, però avui tindrà dues oportunitats més, en salt i paral·leles.

En l'aparell de cavall en arcs, Diallo va ser vintè, amb una nota de 12,200 punts, en una competició amb 23 gimnastes. El tall de gimnastes que van accedir a la final el va establir el noruec Pietro Giachino, amb 13,050 punts. La victòria parcial i, per tant, el màxim favorit al triomf en aquestes World Challenge Cup Series, va ser l'irlandès Rhys McClenaghan, amb 15,050 punts. L'altre espa-nyol, Joel Plata, va ser 25è, amb un resultat d'11,450 punts.

Pel que fa a anelles, Diallo va quedar més amunt, en aquest cas en la catorzena posició, amb 12,650 punts. Aquí va estar més a punt d'entrar a la final, ja que el desè lloc de finalista va ser per a un dels seus companys d'equip, el també català Adrià Vera, amb 12,950 punts. El millor va ser el representant d'Azerbadjan Nikita Simonov, amb 14,600 punts. La World Challenge Cup Series de Koper dura fins diumenge.