L'Igualada Rigat tancarà, avui a partir de les 20 hores al pavelló de les Comes, el que han estat dies de molta tensió i agitació. La marxa de Ferran López i la del jugador Met Molas suposen un punt final en la trajectòria d'ambós dins de l'equip. El final de Ferran López, de tota manera, tindrà l'ovació per part dels aficionats, s'ha preparat un acte de reconeixement previ al partit amb el Calafell.

L'arbitratge d'avui serà a càrrec dels col·legiats Gerard Gorina i Oriol Pérez, amb Raimon Grases d'àrbitre auxiliar. Els arlequinats tindran l'oportunitat de superar la barrera dels 50 punts que els va posar Ferran López com a objectiu al principi de la temporada. Ara els arlequinats són cinquens, amb 48 punts, el mateixos del Lleida. Pel que fa al Calafell, és novè, amb 33 punts.

Aquest serà també un cap de setmana important en l'hoquei base. Dissabte i diumenge es juga el campionat de Catalunya de seleccions territorials, amb dos arlequinats a la selecció de Barcelona A (Nil Cervera i Marc Prat, a més del jugador del Barça d'orígens igualadins Oriol Sebrià) i un a la selecció B (Pol Marsol). I, d'altra banda, el jugador Nil Cervera també ha entrat a la preselecció espanyola per a l'europeu sub-17 i un altre jugador de la casa, Aleix Marimon, jugarà els WRG dins de la categoria sub-20.