El Tecnyconta Saragossa va cor-roborar la seva gran lliga regular i va obtenir una victòria a la pista del Kirolbet Baskonia (81-91) que li dona l'avantatge en l'eliminatòria dels quarts de final del play-off i li permet poder sentenciar diumenge al migdia en el segon partit, al pavelló Príncipe Felipe.

Els vitorians es van veure sorpresos per l'efectivitat primer d'Okoye i després de Seibutis, els dos exteriors del conjunt de Fisac, que van permetre que la diferència al final dels primers vint minuts es disparés fins als setze punts per als visitants.

En la continuació, l'entrada a la pista de Granger, amb la seva intensitat, va permetre que l'avantatge es reduís fins als vuit punts (51-59), però un parcial final de 0-7, després que els aragonesos ja haguessin tornat a eixamplar l'avantatge, va propiciar un 53-72 al final del quart gairebé definitiu. El maquillatge final no va servir de res, i el Tecnyconta torna a casa amb un suculent botí.