El gimnasta manresà de l'Egiba Thierno Boubacar Diallo disputarà aquest diumenge, dia 2, a la tarda la final de paral·leles de la prova de la World Challenge Cup Series que se celebra aquests dies a la ciutat eslovena de Koper. Diallo, que ja havia debutat a la competició el dia anterior, en els aparells de cavall amb arcs i anelles, ha estat setè aquest divendres en la seva millor especialitat, a la qual participaven 22 gimnastes. Tenint en compte que els deu primers entraven a la fase decisiva, Diallo ha assolit la classificació amb solvència, amb tres dècimes per damunt del desè classificat.

Així, el manresà ha tret una nota de 13,350 punts, davant del vuitè, l'indi Rakesh Patra (13,250), el novè, l'islandès Valgard Reinhardsson (13,100) i el desè, l'italià Edoardo de Rosa (13,100). La primera posició ha correspost al xipriota Ilias Georgiou (14,300) i la resta de participants que han superat Diallo han estat el kazakh Milad Karimi (14,050), el company d'equip de Diallo, el català Joel Plata (13,800), el bielorús Raman Antropau (13,700), l'italià Tommaso de Vecchis (13,500) i el britànic Franck Baines (13,500). La final es farà diumenge a la tarda, en una sessió que comprèn d'altres competicions definitives i que comença a les quatre de la tarda.

Aquest divendres, Diallo també ha competit en la prova de salt, en la qual no ha obtingut un resultat tan bo, ja que ha quedat dissetè amb 12,850 punts. El seu company, el també català Adrià Vera, ha entrat a la final amb la tercera millor nota. Dijous, Diallo ja havia estat vintè en cavall amb arcs i catorzè en anelles