El Liverpool s'ha convertit aquest dissabte en campió d'Europa per sisena vegada en la seva història després de derrotar el Tottenham per 0-2, a la final anglesa de la Lliga de Campions 2018-19 disputada a l'Estadi Wanda Metropolitano de Madrid.

En un partit sense excessiva brillantor que s'ha decantat molt aviat a favor del conjunt red per un polèmic penal per mà de Sissoko que ha transformat Mohamed Salah passat el minut de joc.

Els spurs ho han intentat més en la segona part, amb un rival que buscava més la contra i s'agafava a la seguretat d'Alisson, però ha acabat per desistir en els minuts finals a causa d'un gol del belga Divock Origi (min. 87), amb el qual quedava sentenciat el partit.