El Club Bàsquet Navàs Viscola va fer bo el factor pista i es va classificar per a la gran final de Primera Catalana després de vèncer el Diffsalut Almeda per 73-66 en la segona semifinal de la final a quatre que se celebra al seu pavelló. Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, els bagencs lluitaran pel títol davant el Club Natació Tàrrega, que es va imposar al Sant Gervasi (78-60) en l'altra semifinal. Navassencs i targarins ja es van enfrontar a la lliga regular, i cada equip va guanyar un partit.

En un pavelló ple a vessar, amb integrants de les diverses aficions, el matx es va iniciar amb molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (17-17 al final del primer quart). En el segon, els visitants, que feien un joc anàrquic basat en les penetracions dels exteriors, es van situar al davant, però els jugadors dirigits per Isidre Suau van saber remuntar i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de diferència (39-32).

En la segona meitat els locals van intensificar la defensa i van arribar a assolir una màxima renda de catorze punts, que es va veure reduïda a nou al final del tercer quart (59-50). En els deu darrers minuts el Navàs es va mantenir sòlid, però les errades des de la línia de tir lliure els van impedir sentenciar el duel abans.

En la primera semifinal, el Tàrrega es va basar en un parcial de 19-8 al darrer quart per accedir a la final davant un Sant Gervasi que haurà de lluitar pel tercer lloc davant l'Almeda, a les 17 hores.