El Barça va torna a fracassar de la manera més lamentable en el seu intent anual de guanyar la Lliga de Campions d'handbol. Com ja li va passar altre vegades, en una semifinal contra el Flensburg i en una final davant de l'Hamburg, l'equip de Xavi Pascual es va col·lapsar quan ho tenia tot a favor, va encaixar un parcial de 0-6 en el tram final de l'enfrontament, que va convertir un 26-22 en un 26-28, i va permetre que el Vardar arribés a la final.

El letó Dainis Kristopans, autor de 10 gols, va ser una tortura per a un equip, el blaugrana, que havia arribat en gran forma a la final a quatre de Colònia i que havia arribat al descans amb set gols d'avantatge (16-9), gràcies als gols d'Aleix Gómez al contraatac i d'una gran defensa. El mateix equip, però, va rebre un inconcebible parcial d'11-20 a la represa i va permetre al combinat macedoni, entrenat pel vallesà David Davis, arribar a una final en la qual cap dels seus integrants no pensava minuts abans.

Contra el Veszprém

Després que el Barça passi avui pel purgatori del partit pel tercer lloc, es disputarà la final que enfrontarà el Vardar i el Veszprém hongarès. L'equip de Roberto García Parrondo va derrotar el Kielce de Talant Dujshebaev per 33-30, en un partit en què van destacar els dotze gols aconseguits pel serbi Petar Nenadic. Per la banda polonesa, el fill de l'entrenador, Alex Dujshebaev, en va fer set.