L'Hospital Sagrat Cor de Martorell va congregar 1.500 persones per a la Cursa Solidària de diumenge, que va superar els registres de les edicions anteriors. La prova es va celebrar amb el lema «Entre tots per la salut mental».

Lobjectiu principal de la iniciativa és obrir el recinte hospitalari a la població i fomentar la convivència amb els usuaris, a fi de trencar l'estigma existent al voltant de les malalties mentals.

L'esdeveniment va constar de quatre proves diferents depenent de la distància en la qual volgués participar cadascú. Les proves eren una cursa solidària de 10 quilòmetres, una marxa de 7,6 quilòmetres, una altra marxa de curta distància, d'un quilòmetre, i una cursa infantil de 400 metres.

Els guanyador de la cursa en categoria absoluta masculina va ser Carlos Blanco Conde i en la femenina va guanyar Anna Orozco Tor-res. Els beneficis d'aquesta setena edició es destinaran íntegrament a la Fundació Benito Menni, promoguda per les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús. Aquesta institució treballa per garantir el dret a la salut mental i realitza diferents programes relacionats amb aquesta a Espanya. En aquesta edició, novament, l'organització va demanar als participants l'aportació d'un quilo d'aliment sòlid i se'n va recaptar aproximadament una tona.