L'Yvette Pons Igualada es jugarà el seu futur a Copa Catalunya el cap de setmana que ve, en un partit a vida o mort contra el Tarragona, després que aquestes derrotessin les anoienques en el matx d'ahir (65-55).

L'Igualada va anar a remolc del Tarragona durant tot el duel. Tot i així, mai van perdre la cara al partit i es van mantenir a prop del rival durant 30 minuts de joc. En el darrer quart, les locals van prémer l'accelarador i van sentenciar, i van acabar l'enfrontament deu punts per sobre. Les igualadines van sortir bé a la pista, amb bona actitud i amb encert, igual que les tarragonines, que de seguida es van posar al davant i ja no es deixarien avançar en tot el partit. Les visitants, però, van oferir lluita i sacrfici i el primer temps va ser anivellat, sense cap dominador clar. L'electrònic al final del segon període així ho reflexava (30-27).

A la sortida dels vestidors, un parcial de 5-0 donava el primer aventatge als locals (35-27). Això no va desanimar l'Yvette Pons Igualada, que va intentar retallar la diferència amb més cor que cap. Un tercer quart amb poca anotació dels dos equips (43-37) va deixar pas al darrer període, amb el guanyador encara per decidir. Van ser uns minuts en què els dos equips van tenir un bon percentatge d'encert, amb un Tar-ragona que va mantenir l'aventatge fins al final. El dissabte que ve, a les 19.30 h, el partit decisiu.