El Club Bàsquet Navàs Viscola no va poder culminar la seva gran temporada amb el títol absolut de Primera Catalana, ja que va caure davant el Club Natació Tàrrega (63-69) en la final de la competició, que es va disputar en un pavelló municipal de la localitat bagenca que estava ple a vessar.

Els jugadors dirigits per Isidre Suau van fer un gran inici de partit, tant ofensivament com defensivament, i van clavar un parcial de 14-7 durant el primer quart. En el segon, els bagencs van saber-se mantenir per davant, i a la mitja part de l'enfrontament el marcador reflectia vuit punts de diferència al seu favor (32-24).

A la represa el conjunt targarí va sortir amb força i va pressionar en defensa. Això li va permetre poder culminar contratacs i clavar un contundent parcial de 11-28. A més, un dels jugadors referència del Navàs, David Yuste, va cometre la tercera falta personal i no va poder jugar gaire en el tercer quart, que va finalitzar amb un 43-52 favorable als visitants. En els deu darrers minuts els locals van apujar el nivell defensiu i es van situar només un punt per sota quan faltaven quatre minuts pel final (61-62). En aquests, una falta dubtosa de Batlló i un rebot ofensiu visitant després de tir lliure van ser determinants en la derrota del Navàs, que tot i aquest darrer resultat tanca un gran curs.