El partit de tornada de la promoció d'ascens a Tercera Divisió entre el Manresa i el Girona C es jugarà finalment el diumenge a les 18 h al Nou Estadi del Congost.

El club manresà havia sol·licitat als gironins un canvi de dia i disputar el partit el dissabte igualment a les 18 h, però el Girona C no ha donat el seu vistiplau. Segons normativa , un equip pot variar el seu horari dintre de la que juga habitualment (el Manresa juga sempre en diumenge), però no fer un canvi de dia sense acord amb la formació visitant.

Sigui com sigui, el Manresa confia amb omplir les grades d'aficionats que vulguin viure en directe de l'enfrontament que pot portar el conjunt blanc-i-vermell a Tercera Divisió, onze anys després del darrer enfrontament dels manresans en aquesta categoria.

A l'anada, diumenge passat, a Riudarenes, el Girona C i el Manresa van empatar a un gol. Cal recordar que en aquesta competició, en cas d'empat, els gols en camp contrari valen doble.

Si el resultat no es favorable encara quedarà la possibilitat d'aconseguir l'ascens als despatxos, tenint en compte que el Girona C sembla que no pot pujar degut al descens a Tercera Divisió del Peralada, que fins aquesta temporada ha estat filial del Girona.