L'efectivitat que va acompanyar l'hoquei de pressió i vertiginós que proposa l'equip de Joan Doncel va atorgar als verd-i-blancs un merescut triomf sobre l'Hoquei Club Sant Just Desvern al pavelló del Prat (5 a 2), en el segon partit de l'eliminatòria que ha de deteminar el títol de Nacional Catalana i l'equip que assoleix l'anhelat ascens a l'OK Lliga Plata.

El recolzament dels 700 apassionats aficionats que es van aplegar a les grades va propiciar que els anoiencs imposessin el seu estil de joc i Ferran March va avançar de seguida els locals al marcador (minut 4). El golejador santjustenc Freddy Hinojal va reequilibrar el resultat cinc minuts després, però els gols de Pep Vilaseca (de penal) i de Dani Fernández van situar el 3 a 1 al descans.

A la represa, Joan Pujalte va escurçar l'avantatge local. Quan faltaven 15'i 06'', el porter pierenc Àlex Ferrer va aturar un penal clau al veterà Borja López. Pep Vilaseca i Marc Muntané, de falta directa, van segellar el triomf.