Els pilots manresans de parapent Xevi Bonet i Sergi Claret van quedar entre els trenta primers en la prova individual i sisens en la classificació per països, en la primera prova de la Copa del Món de l'especialitat, que es va dur a terme a Chamousset, a la regió del Coeur de Savoie, a França.

Així, en la classificació absoluta, Bonet, de l'equip Ozone.alamair-Navitair-Alfapilot, va totalitzar 4.064 punts i va quedar en la 27a posició. Tres llocs enrere va finalitzar Claret, de l'Àger Aventura't, amb 4.031 punts. Es van disputar sis de les set mànegues previstes i el triomf total va ser per al francès Charles Cazaux, amb 4.314 punts, seguit del suís Stephan Morgenthaler i de l'eslovè Tilen Ceglar.

Bonet també va ser cinquè per equips i, juntament amb Claret, sisè de la classificació per països en representació del combinat estatal. Van completar el grup Félix Rodríguez, Miguel Díaz i Jesús Costa, que van totalitzar 15.999 punts. La victòria va correspondre a l'equip francès, amb un total de 17.220 punts, seguit d'Alemanya, amb 16.623, i d'Eslovènia, amb 16.549. La pròxima prova serà a Linzhou (la Xina).