L'atleta del CA Igualada Petromiralles Marc Moreno i la corredora del CA Vilafranca Jackeline Gómez es van proclamar guanyadors de la 24a edició de la Cursa Popular Green Run del barri del Sant Crist d'Igualada, amb un itinerari mixt entre asfalt i camins forestals d'uns cinc quilòmetres de recorregut, aproximadament. En total, en la prova hi van aprticipar 180 atletes, entre totes dues categories.

A més de la victòria de Moreno en la prova individual, amb un registre de 16'56'', el podi el van completar el juvenil, també del CAI, Riduan Boulbayem, amb 17'14'', i el corredor independent Sergi Ariaca, amb 17'27''. Els van seguir Nil Alonso (CER Roca Running), amb 18'23'', i Víctor Montaner (CAI Popular), amb 18'34''.

Pel que fa a la categoria femenina, darrere de Gomez, que va cobrir el recorregut amb un temps de 20'48'' i va quedar 22a de la general, va arribar Francina González, del CAI Triatló Petromiralles, amb 21'54'', i tercera va ser la seva companya d'equip Assumpta Castelltort, amb 22'08''. Van completar les cinc primeres posicions Mireia Mauri, amb 23'06'', i Vanessa Lobo, amb un registre final de 23'25''.

Els atletes de més edat que van participar van ser Ernest Compte i Dolors Novellón, i els premis per als primers classificats del barri del Sant Crist van correspondre a Josep Pont i Àngels Costas.