El jove santvicentí Mallol Vall va guanyar el Campionat d'Espanya per equips d'esgrima M14, concretament en la modalitat de sabre, amb l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Barcelona (EHB-Barcelona) i Zsolt Dobos, Marc Llobet i Nicolás Montealvo van ser els seus companys d'equip. Vall va obtenir l'onzena posició en la classificació individual.

Mallol Vall també ha acabat la temporada en primera posició, empatat a punts, a la Lliga Catalana, organitzada per la Federació Catalana d'Esgrima, competició que es produeix durant l'any. El jove santvicentí es forma des de fa només dos anys en aquest esport i entrena al Club d'Esgrima SH de Manresa, club en el qual va començar. Vall s'entrena principalment en la modalitat de sabre, en la qual va aconseguir l'estatal amb els companys del club barceloní.

Marc Llobet va quedar tercer en la classificació individual, sent el millor de l'EHB-Barcelona, i va aconseguir, així, la medalla de bronze. Zsolt Dobos es va quedar molt a prop del podi, amb la cinquena posició, i Nicolás Montealvo va ser 23è en la classificació individual. Mallol Vall va ser el tercer millor del seu equip.