El santfruitosencs Guillem Muñoz i el barceloní Ramon Sagués, corredors de l'equip TBellès, van quedar en el Top 10 a la cursa de BTT Scott Maraton Cup de Girona, dins del programa esportiu de la Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show.

La graella de sortida de la prova de marató, de 70 km i amb 1.600 metres de desnivell, estava plena d'estrelles de la modalitat. La prova va arrancar amb l'empenta de l'excampió del món Tiago Ferreira (DMT Racing). Quan va arribar la primera ascensió el grup va quedar només amb només cinc ciclistes: Hans Becking (DMT Racing), Enrique Morcillo (Buff Scott), Francesc Guerra (Buff Scott), Alberto Losada (Orbea) i Ismael Esteban (Aldro-Arrueda). La cursa es va trencar definitivament en el descens més dur de la prova, molt tècnic. La lluita per la victòria es es va convertir en una guerra individual entre ells. Però Becking no fallava, seguit de Morcillo, a 1' i 6'', i d'un sorprenent Ismael Esteban, doble campió d'Espanya de ciclocròs, que va ser capaç de mantenir l'alt ritme fins al final. Muñoz i Sagués van arribar a la meta a 11 minuts del guanyador. El manresà Roger Argelaguer va ser 22è; el navarclí Melcior Faja, primer de la categoria MA-40; el també corredor de Navarcles José Palomino, segon de la MA-60, i Armand Solé, cinquè de la MA-60. El santpedorenc Xavi Martí va ser novè de la MA-50. En la categoria sub-23, el santfruitosenc Ot Valls va ser vuitè i el navarclí David Cànovas, desè. En la general, Guillem Muñoz va finalitzar quart.