La quarta edició de la Manresa Street Night, la cursa nocturna de caràcter participatiu que recorre els espais més emblemàtics del Centre Històric de Manresa i els indrets ignasians més significatius, es farà el dissabte 15 de juny.

La proposta lúdicoesportiva organitzada per Cube Fitness Club i l'Ajuntament, es va presentar ahir. Lluís Serracarbassa, director del gimnàs, va justificar el canvi de data de la prova, que l'any passat es va fer el primer dissabte de juny, «per evitar coincidir amb el festival Manrusionica, la Patum de Berga o la final de la Lliga de Campions». Alhora, el regidor d'Esports en funcions, Jordi Serracanta, va valorar positivament la coincidència, el dia 15, amb altres actes festius i culturals al rovell de l'ou de la ciutat «per fer bullir el Centre Històric de Manresa».

Tal com és habitual, la prova ofereix dos recorreguts, un de més assequible, de 5 km, i un altre de 10 km. El segon consisteix en fer dues voltes al circuit de 5 km, amb algunes variacions. El traçat permetrà descobrir la plaça de Crist Rei, des d'on es sortirà a les 21 hores, el passeig de Pere III, la Muralla de Sant Francesc, la plaça Gispert, la Seu, la Cova, el Pont Vell, el Born i la plaça Major.

Les inscripcions es poden fer al Cube Fitness Club i al Club Duo, de forma presencial, fins al divendres 14 de juny, o fer la tramitació on-line al lloc web www.cube.cat. El preu és de 15 euros. El mateix dia de la cursa valdrà 20 euros. L'organització preveu una participació superior als 300 corredors.