El Barça Lassa es va haver d'esforçar per posar el 2-0 en la seva semifinal de l'ACB. El Tecnyconta no va ser el rival dèbil del primer dia i va complicar les coses. Novament, els punts d'Heurtel i, en el tram final, tres bàsquets seguits de Hanga van fer quedar el triomf al Palau. Els blaugrana poden decantar definitivament la sèrie demà al Príncipe Felipe de Saragossa.

Porfi Fisac, el tècnic dels aragonesos, sabia que havia de canviar alguna cosa respecte del primer partit i, a part d'algun canvi en el cinc inicial, va anar alternant la defensa individual amb una zona que va col·lapsar l'atac blaugrana. El poc encert local en el tir va permetre transicions ràpides del Tecnyconta, que va arribar amb set punts d'avantatge al final del primer període. A més, el joc interior i els bàsquets d'un encertat Justiz van disparar el seu equip fins als tretze (23-36).

Aleshores, Pesic va confiar en Kuric, que va començar a anotar com en el primer dia per reduir la diferència a quatre punts abans del descans.

Al tercer període, Oriola va treure més partit del seu joc a prop de la cistella que Tomic i, a més, va sorgir el millor blaugrana de la temporada, un Thomas Heurtel que va fer que la diferència es disparés fins als deu punts.

Però els visitants no es van ensorrar. Es van mantenir a una distància prudencial fins que un triple de Seibutis posava el 68-65 encara amb tres minuts per jugar. Aleshores va sorgir Hanga, que, amb un contraatac, una esmaixada i una mena de ganxo va anotar sis punts que van permetre respirar el seu equip (74-67), malgrat que el Tecnyconta ho va seguir intentant fins al final.