El Reial Madrid va tornar a mostrar-se superior al València Basket, al qual va derrotar per un clar 79-66 en el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa. Ara, els blancs viatjaran a València amb un 2-0 al seu favor, i demà a les 21 hores tindran la primera oportunitat d'obtenir el bitllet per a la final de la competició.

En el primer quart el conjunt dirigit per Jaume Ponsarnau va sortir disposat a posar més problemes al seu rival que en el matx anterior, i al final va obtenir vuit punts de marge (14-22). En el segon període els locals van reaccionar i, de la mà d'un Llull inspirat, van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de renda al seu favor (42-36).

En la segona meitat els homes de Pablo Laso van obrir encara més forat i van tancar el tercer quart amb setze punts de diferència en l'electrònic (68-52). En els deu darrers minuts, els jugadors madridistes no van patir en excés per endur-se una nova victòria al seu pavelló.