La Salle Manresa S. Gol va aconseguir la permanència a Primera Catalana en derrotar sense gaire problemes el Lluïsos de Gràcia B en el tercer i definitiu partit de l'eliminatòria (66-42), que es va jugar en un pavelló manresà que va presentar un gran ambient.

El matx va començar amb els dos equips concentrats, sobretot en defensa. Els barcelonins proposaven una defensa zonal que faria anar de corcoll els locals durant tot el partit. Les diferències eren mínimes i, després del 2-3 inicial, els bagencs sempre anirien per davant en el marcador gràcies a l'alt encert en el tir exterior (15-10 al final del primer quart). En el segon període, intercanvi de triples inicial i les defenses d'ambdós van disminuir força la intensitat. Els jugadors de Sergi Muñoz van clavar un parcial de 9-0 que els va permetre obrir forat abans del descans (33-18).

A la represa, els manresans van sortir a rematar el partit i l'eliminatòria, i ni un 0-8 va inquietar un equip que seguia molt encertat en el llançament exterior i que va trencar el partit de manera quasi definitiva al final del tercer quart (49-26). En els deu darrers minuts va aparèixer la qualitat de Virós, que va anotar cinc triples en el període i va fer esclatar d'alegria l'afició dels lasal·lians, que l'any vinent seguiran jugant a Primera.