Toni Bou (Repsol Honda), vencedor, dissabte, de la primera carrera del GP del Japó de Trial, ha rematat una perfecta actuació al circuit de Motegi en aconseguir la victòria també en la segona i sense una sola penalització.

La segona prova del Mundial ha ratificat la mestria de Toni Bou, campió durant dotze anys consecutius i defensor del títol, que no va cometre una sola infracció en les dues voltes de cinc seccions del Gran Premi japonès.

"És meravellós perquè estar sense penalitzacions durant dues voltes és una cosa increïble. És només la segona vegada que ocorre en tota la meva carrera, així que estic molt feliç per l'equip. Ha estat un gran cap de setmana per al campionat", ha comentat Bou.

L'única vegada que ho va aconseguir anteriorment va ser a Portugal el 2010.

Aquesta és la tercera victòria consecutiva de Toni Bou en el Campionat del Món de TrialGP i segueix liderant la classificació general amb 60 punts, davant els 49 del seu compatriota Adam Raga (TRRS Factory), que aquí ha repetit segon lloc, mentre que el japonès Takahisa Fujinami, company de Bou a Repsol Honda, ha tornat a completar el podi.

"Avui hem realitzat un trial perfecte en un lloc perfecte. Estic molt content del meu pilotatge. Haver realitzat aquest trial tan perfecte aquí al Japó ha estat molt especial. Agrair a tot l'equip que han fet un gran treball. Ens hem preparat molt per aquestes primeres carreres i els resultats han estat increïbles", ha comentat Toni Bou en un comunicat de l'equip.

La pròxima carrera del Campionat del Món de TrialGP serà a Holanda, el 22 de juny la sessió de classificació i la competició diumenge 23.