Els pilots de Kawasaki, el santfruitosenc David Checa i els francesos Jérémy Guarnoni i Erwan Nigon, van ser segons a Les 8 hores d'Oschersleben (Alemanya), i ara lideren el campionat del món FIM Endurance, a falta d'una prova, Les 8 hores de Suzuka, que es disputaran al Japó el 28 de juliol.

La cursa al Motorsport Arena Oschersleben va ser una lluita entre els FCC TSR Honda France, Honda Endurance Racing, SRC Kawasaki France i Yamaha Racing Team (Yart), perquè el cinquè equip en discòrdia, el Suzuki Endurance Racing (Sert), es retardava per problemes mecànics. Al final, triomf del FCC TSR Honda France, com al 2018, amb els corredors Josh Hook, Freddy Foray i Mike Di Meglio, al davant de l'equip SRC Kawasaki France. Tercer va ser el VRD Igol Pierret Experiences.