El Torneig Enramades, un clàssic del juny, arriba enguany a la 35a edició. Els organitzadors del Sallent han confeccionat un acurat calendari amb sis equips de categoria infantil.

El Torneig Enramades es disputarà aquest cop en una sola jornada, la de dissabte a la tarda, amb partits de 25 minuts. Els participants són el FC Barcelona, el RCE Espanyol, el Gimnàstic, el Manresa i dues formacions dels amfitrions. Aquests sis conjunts estaran dividits en dos grups; l'1, amb l'Espanyol i els dos equips del Sallent; i el 2, amb el Barça i els dos clubs manresans. Obrirà el foc el partit entre els dos equips del Sallent a les 16 h i seguiran el Manresa-Gimnàstic (16.30 h), el Sallent B-Espanyol (17 h), el Barça-Gimnàstic (17.30 h), l'Espanyol-Sallent A (18 h) i el Barça-Manresa (18.30 h); a les 19 h es jugarà la primera semifinal i mitja hora després, la segona. A les 20 h es disputarà la final, en aquest cas amb dues parts de 20 minuts. Els trofeus en joc són cedits per l'Ajuntament de Sallent.

Aquest prestigiós torneig s'ha jugat, al llarg dels anys, en diferents categories base; l'any passat va ser l'Espanyol cadet el vencedor. Pel que fa a participacions, a banda del Sallent, que lògicament ha pres part en totes les edicions, el Manresa en té 32, l'Espanyol 26 i el Barça 13, com a equips amb més presències. Respecte a victòries, l'Espanyol ha guanyat el torneig 13 vegades.