La quarta edició de la cursa nocturna Manresa Street Night se celebrarà demà (21.00 hores) i tornarà a recórrer els indrets ignasians de la capital del Bages. La competició és organitzada pel Grup Cube i l'Ajuntament de Manresa, i consta de dues modalitats, una prova de 5 quilòmetres i una altra de 10 en un circuit totalment urbà, per la qual cosa hi haurà desnivells en el traçat. L'organització espera una participació de 300 persones entre les dues curses, i així se superaria els registres de l'edició passada, que va tenir un total de 273 participants.

El circuit de 10 quilòmetres començarà a Crist Rei i l'arribada final serà a la plaça Major, la cursa passarà pels punts més emblemàtics de Manresa, com el passeig de Pere III, la Muralla de Sant Francesc, la plaça de Gispert, la basílica de la Seu, la Cova de Sant Ignasi, el Pont Vell i el carrer del Pont.

Els detalls de la quarta edició d'aquesta prova van ser presentats ahir al matí i el director del Grup Cube, Lluís Serracarbassa, va confirmar la participació d'Oussama Chouati, guanyador de les tres primeres edicions, a la prova de 5 quilòmetres. L'atleta del Club Atlètic Manresa va gua-nyar les curses dels 10 quilòmetres anteriors, amb Judit Lleonart com a guanyadora femenina de la Manresa Street Night de l'any passat. En la prova de 5 quilòmetres de l'any passat, els vencedors van ser Marc Trasserra i Roser Pérez.

El podi de la cursa de 10 quilòmetres masculí de l'any passat el van completar Ahmed El Mansouri i Manel Deli, i en la cursa femenina Elisabet Franco i Pepi Garcia van obtenir el segon i tercer lloc respectivament. A Marc Trasserra el van acompanyar al podi Aleix Sellarés i Josep Segura. Jèssica Codina i Carme Villacrosa van ser les dues atletes que van obtenir el podi en la prova femenina dels 5 quilòmetres.

Hi haurà un avituallament líquid a l'equador de la cursa de 10 quilòmetres. Els trofeus es lliuraran a les 22.30 hores aproximadament i es premiarà els tres primers llocs de les dues proves tant en categoria masculina com femenina.