La nord-americana Tinara Moore, procedent del València Basket, és el segon fitxatge interior del Cadí la Seu de cara a la temporada vinent, segons va comunicar ahir el conjunt urgellenc. Després de l'arribada de la sueca Elin Gustavsson, provinent del Baxi Ferrol, el Cadí aconsegueix els serveis d'una altra basquetbolista amb experiència a la Lliga Femenina. El conjunt de la Seu també ha fitxat la base Laura Peña i l'exterior Jovana Nogic

Moore, de 23 anys i 1,90 metres d'alçada, va fer unes mitjanes al conjunt valencià de 13 minuts a la pista, amb 4,9 punts anotats i 3,3 rebots, per a un total de 4,9 de valoració. Era la seva primera experiència en el bàsquet europeu, on va arribar procendent de la Universitat de Michigan, on va ser nomenada millor jugadora i defensora de la seva conferència.

El tècnic del Cadí, Bernat Canut, va valorar Moore com «una jugadora gran, molt dura en el cos a cos. El fet de tenir dues veteranes davant a València potser no li va permetre tenir la continuïtat necessària per esclatar. És un perfil jove que ja ens interessava l'estiu passat».

A més dels fitxatges, segueixen de la temporada anterior Yurena Díaz, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Georgina Bahí.