Els Raptors de Toronto, favorits amb les baixes de l'aler Kevin Durant i de l'escorta Klay Thompson, van derrotar a domicili aquesta nit per 110-114 als Golden State Warriors en el sisè partit de la final de l'NBA que van guanyar per 4-2 al millor de set.

El triomf va permetre als Raptors, que van debutar en la final de l'NBA, aconseguir el seu primer títol en la història de l'equip i portar-lo al Canadà.

El pivot espanyol Marc Gasol, que va arribar traspassat als Raptors el passat 7 de març, no va tenir el seu millor partit, però de nou va protagonitzar una gran labor defensiva dins de la pintura i va fer història en unir-se a Pau com els únics germans que han guanyat el títol de lliga.

Marc Gasol va disputar 27 minuts en els quals va aportar tres punts, tots aconseguits des de la línia de personal (3-4) després que va fallar els cinc tirs de camp que va fer, inclosos dos intents de triples.

Però dins de la pintura va capturar nou rebots -sis defensius-, va repartir quatre assistències, va perdre una pilota i va cometre quatre faltes personals.