Navarcles va acollir dissabte la primera prova de curses d'obstacles de la franquícia Survivor Race que s'organitza fora del País Valencià. L'esdeveniment esportiu va aplegar 978 participants. D'aquests, quasi quatre centenars van optar per la prova de 10,5 km i 25 obstacles, en què es va poder competir en tres categories (elit, Age Group i popular). Els 591 corredors que van optar pel circuit de 6 km van participar tots a la categoria popular. El navassenc Isaac Martínez (Myrmidons Crossfit Manresa) va assolir la tercera posició final a la categoria elit, amb un registre d'1 h 07' 40'', mentre que el navarclí Kiko Rodríguez (Team XXX Black Mamba) va ser quart (1 h 09' 51''). En fèmines, l'artesenca Elena Rueda (Myrmidons Crossfit Manresa) també va ser tercera (1 h 25' 52''). Tots tres s'han classificat per al mundial de Londres d'octubre