Dues hores al matí i quatre a la tarda van tenir els socis i sòcies del Club Natació Manresa per exercir el seu vot. I ho van fer sense cap mena d'incidència ni problema destacable. Als volts de les vuit del vespre, hora límit per votar, es van veure encara els darrers socis que van dipositar la butlleta, i els dar-rers de votar van ser les persones que van estar durant la jornada a la mesa electoral.

L'escrutini es va fer en poc més de 20 minuts, amb presència de persones representants de les dues candidatures, i el resultat va ser rebut amb alegria mesurada per la junta vencedora i amb una satisfacció pels 50 vots per l'equip directiu que va ser derrotat.

Lluís Lázaro, que des del 2015 ha estat president al CN Minorisa, es felicitava per «la normalitat» de tota la jornada i afirmava que la victòria de Montse Gomariz «sí que representa una continuïtat, en certa manera, amb el que ha estat la meva junta. Ella n'ha estat la tresorera i dins del seu equip hi ha algun altre membre de la que és la directiva sortint».

Amb les eleccions d'ahir es va tancar una setmana intensa per al CN Minorisa, que va començar dimarts amb la presentació del nou espai museïtzat de les piscines municipals i amb la presència d'un Manel Estiarte que posarà el seu nom a l'instal·lació en el futur, després de recuperar la denominació de CN Manresa

La junta de Gomariz inclourà persones de molt pes i gran experiència, com Albert Estiarte o el fins ara regidor d'Esports, Jordi Serracanta. Els dos vicepresidents seran Ivan Sánchez i Serracanta; la secretària, Elisabet Ventura; i el tresorer, Cristian Marc Huerta. Els vocals seran Lourdes Aymerich, Albert Estiarte, Olga Estupinyà, Gemma Pedragosa, Toni Porcel i Antonio Rey.