El davanter sallentí Aitor Ruibal, de 23 anys, és a punt de confirmar la seva arribada al Leganés en qualitat de cedit pel Betis, segons va informar ahir el rotatiu sevillà Estadio Deportivo. El conjunt madrileny, segons aquestes informacions, tindria la possibilitat de comprar els drets del davanter bagenc per uns 2,5 milions d'euros a final de temporada.

Ruibal desembarcaria així en un equip de la Lliga Santander després que en la temporada que està finalitzant hagi completat un bon any amb el Rayo Majadahonda. Malgrat que no va poder evitar que el conjunt madrileny perdés la categoria i baixés a Segona Divisió B, ell va ser-ne el màxim golejador, amb un total d'onze dianes, malgrat que en el tram final de la competició va notar la davallada de l'equip i va estar diverses jornades sense marcar.

Aitor Ruibal ja va debutar a la màxima categoria a les files del Betis, la temporada 2017-18, després d'haver destacat a l'equip filial. Quique Setién li va donar minuts per les moltes absències a la davantera. Llavors va finalitzar la temporada cedit al Cartagena, amb el qual va estar a un minut de pujar a la Lliga 123. L'estiu passat es va tancar la nova cessió al Majadahonda i ara sembla que al Leganés, on podria arrelar.