El golfista Adrià Arnaus, de 24 anys, es manté en competició al prestigiós US Open, un dels quatre principals trofeus, després d'haver passat el tall de la segona jornada. Ahir va competir i també ho farà en la jornada final d'avui.

El divendres, Adri Arnaus no va poder repetir el seu excepcional registre de 69 cops del debut (dos per sota del par al camp californià de Pebble Beach), es va quedar amb 75 i va passar pels pèls el tall. En tot cas, l'estrena d'Arnaus en un dels tornejos més importants del golf està sent magnífic, després de superar dues prèvies per entrar en el torneig a Monterrey, que és un dels mes prestigiosos en l'àmbit del golf a escala mundial.

Divendres, després d'arrodonir una primera part de recorregut força positiva, tres bogeys en el tram final van posar en perill la continuïtat en el torneig d'Arnaus, que finalment es va quedar en un +2 global, el mateix resultat que el canari Cabrera Bello, igualats en la posició 62a.

A l'espera dels resultats finals d'ahir, aspiraven als primers llocs Jon Rahm (-3) i Sergio García (-2). El líder era el nord-americà Gary Woodland (-9), perseguit del britànic Justin Rose (-7).

Arnaus va sortir al matí, ahir en la tercera jornada, i l'actuació que va tenir va ser força positiva. Així, va poder completar els 18 forats del camp de Pebble Beach amb un total de 73 cops, dos per sobre del par. A falta del darrer dia, té un total de 217 cops.