El Reial Madrid es va imposar per 87-67 al Barça Lassa en el primer partit de la sèrie final de la Lliga Endesa, amb una gran actuació del base argentí Facundo Campazzo (que va anotar 19 punts) i desesperant a un equip rival que va pagar cara la seva falta de tensió a l'inici del matx.

Els jugadors dirigits per Pablo Laso van fer una millor sortida i, gràcies a un parcial inicial de 9-0, van acabar el primer quart al davant, tot i la reacció blaugrana (22-17). En el segon període els madridistes van ser molt superiors i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb una diferència de quinze punts (47-32).

En la tornada dels vestidors el duel es va tornar una lluita psicològica, i al final del tercer quart el Reial Madrid ho tenia ben encar-rilat (63-52). En els darrers deu minuts, la segona unitat dels visitants va intentar la remuntada, però llavors va aparèixer en escena el suec Jeff Taylor, que va tallar la reacció rival i va fer esclatar d'alegria els aficionats que van assistir al WiZink Center.