La selecció espanyola sub-21 va perdre contra l'amfitriona, Itàlia, en el debut a l'europeu i se li posa molt difícil acabar primera de grup per passar a semifinals. Haurà de guanyar els dos partits que li queden per intentar ser la millor segona.

L'equip de Luis de la Fuente va començar molt bé el partit de la mà d'un exhuberant Dani Ceballos. El madridista va obrir el marcador amb una fantàstica rematada des de fora de l'àrea i després va fer una gran jugada que no va poder rematar Oyarzabal.

Però Itàlia va anar equilibrant el gol i va empatar en una jugada individual de Chiesa, que va deixar enrere Martín i va sorprendre Unai Simón amb un xut a porteria quan aquest esperava la centrada.

A la represa, Meret va salvar un gol de Soler i qui va marcar va ser Itàlia, en una acció plena de rebots que va tornar a aprofitar Chiesa, a porteria buida. L'acció va iniciar-se en un possible fora de joc que el VAR no va concedir.

El tècnic estatal va fer canvis, però va ser Itàlia qui va reforçar el seu triomf en un innocent penal de Carlos Soler que també va veure el videoarbitratge. Lorenzo Pellegrini va transformar el xut. En l'altre partit del dia, en el mateix grup, Polònia es va imposar a Bèlgica per 3-2.