Dues curses i dues victòries de Toni Elías (Yoshimura Suzuki) a Salt Lake City. El pilot manresà es va imposar tant dissabte com diumenge en el Utah Motorsport Campus i manté la seva candidatura per guanyar el campionat de MotoAmerica de Superbikes que ja va aconseguir en el 2017 i en el qual va ser segon l'any passat. El seu principal adversari Cameron Beuabier (Yamaha Factory Monster Energy), vigent campió, queda ara a 26 punts del bagenc, cedint 17 punts en aquests dos darrers dies de curses, després de ser quart i segon, respectivament.

lías va fer el doblet diumenge després d'una cursa que havia dominat Beaubier en els seus inicis, però després d'una aturada de la prova durant uns minuts, el pilot del Yoshimura Suzuki va prendre la iniciativa i es va imposar en un final renyit, amb 3 dècimes sobre Beabuier i 5 sobre Garrett Gerloff, també del Yamaha Factory Monster Energy. Quart va ser Josh Herrin, company d'equip d'Elías, que va entrar a 9 segons i 5 dècimes. En la cursa de dissabte, Elías es va imposar amb més diferència: 1,9 segons sobre Atthew Scholtz (Yamaha Westby), 2,4 sobre Gerloff (Yamaha factory Racing) i 5,4 en referència a Beaubier.

A la genral, Elías acumula ara 201 punts, per 175 de Beaubier, 136 de Gerloff i 119 d'Herrin. De les 10 proves disputades, un Elías sembla que definitivament establert als Estats Units, n'ha guanyat ciinc, amb tres segons llocs i un tercer. La propera cita de la MotoAmerica serà a Laguna Seca, a Califòrnia, els dies 13 i 14 de juliol.