Un total de 35 les formacions, 27 de futbol i 8 de futbol sala de les comarques del Bages, el Berguedà, la Cerdanya i el Moianès, campiones la temporada passada de les seves respectives lligues, van tenir anit la seva distinció a la Nit dels Campions que, com en les darreres quatre edicions, va tenir lloc a Cal Sitges d'Artés amb l'organització de la delegació a Manresa de la Federació Catalana de Futbol.

La regidora d'Esports i tinenta d'alcalde d'Artés, amfitriona de la festa, Eli Carracedo, va obrir l'acte dient que «en una societat cada cop més sana s'afegeixen més dones a jugar a futbol. A més, als joves futbolistes els hem de transmetre confiança en la pràctica del futbol, que és els agrada, i que creixin amb les virtuts dels valors de l'esport». Esteve Olivella, delega i directiu de la Federació Catalana de Futbol, va felicitar «els campions però també els equips que han competit amb ells. També cal fer un agraïment especial al pares, mares, famílies que acompanyen els esportistes». Pep Graus, directiu de futbol sala i subdelegat al Berguedà, va recordar que «cal estar contents quan es guanya, és clar, però també s'ha d'estar preparats per a quan es perd. Pel que fa al futbol sala ens agradaria que cada cop hi hagués més equips perquè així els desplaçaments podrien ser més curts».

Finalment, Josep Vives, vicepresident de la FCF, va destacar la «gent que no juga a això, però que fa realitat l'esport del futbol i futbol sala, entrenadors, pares, directius , etc.». Abans del lliurament de les distincions als equips campions, es van fer entrega de diversos trofeus d'homenatge a la seva trajectòria a l'expresident del Gimnàstic de Manresa Miquel Sebastià (també pel seu comiat en el càrrec) i al joc net a José María Yébenes del Joanenc. Així mateix, Alba Vilaredes va ser distingida amb el trofeu fair play pel seu treball en favor del futbol femení a la comarca del Berguedà i especialment al FC Montmajor.