El pavelló municipal Rafa Martínez de Santpedor va acollir dissabte les finals de la Copa Catalana en les categories cadet i infantil, tant en nois com en noies.

El primer matx pel títol que es va jugar va ser en infantil femení, en què l'OAR Gràcia Sabadell Blanc va superar amb certa comoditat el Sant Cugat Vermell (29-39). Tot seguit es va disputar la final cadet femenina, en la qual el triomf també va ser de l'entitat sabadellenca, que va derrotar el Palautordera per un sol gol de diferència (34-33). El tercer partit del dia va ser en infantil masculí, en què el Granollers es va endur una àmplia victòria contra el Palautordera (22-33). Finalment hi va haver el torn dels cadets masculins, categoria en què els joves granollerins van superar la Roca en un duel amb molta anotació (41-45).

El Martorell, campió en alevins

En la final de la Copa Catalana aleví masculí-mixt de nivell 1, que es va disputar al pavelló esportiu de Sarrià de Ter, el Club Handbol Martorell Groc es va endur el títol després de superar el Palautordera per un ajustat 23-25. Marc Jiménez, amb tretze gols, va ser el millor jugador dels martorellencs.