Un Barça molt més eficaç que el Pozo Múrcia, que va tenir ahir el suport de 7.500 espectadors en el seu pavelló, es va imposar per un clar 3-7 i va aconseguir empatar (2-2) la gran final de la lliga. Tot es decidirà al Palau Blaugrana en un cinquè partit que es jugarà a les 21 hores de dissabte vinent, ja amb els dos equips sense marge per poder recuperar.

Ferrao obria el marcador amb el 0-1 i l'empat dels locals era de Pito al minut 13. Abans d'arribar al descans va arribar l'1-1 que va transformar el local Pito. Però en els darrers minuts de la primera part els blaugrana s'escapaven amb els oportuns gols marcats per Esquerdinha i Leo Santana.

Un 1-3 que es va ampliar molt aviat a la represa amb el gol que va anotar Ferrao. I pitjor encara es van posar les coses per als locals en marcar Adolfo l'1-5. La reacció del Pozo es va concretar amb un 3-5 quan mancaven 4 minuts. Però els murcians van pagar car els riscos i dos gols més, anotats per Adolfo, van posar el 3-7.