Dies d'èxits dels equips de l'escola del Club Tennis Manresa, amb un títol i dos subcampionats a la Lliga Catalana.

L'equip aleví masculí, format per Jan Marco, Cyril Priego, Adrià Garrido, Arnau Carmona i el seu capità Charli Priego s'han proclamat campions de la Lliga Catalana de Segona Divisió a Cornellà després d'imposar-se, en la final, al RCT Barcelona. Aquesta eliminatòria va ser molt disputada i es va arribar al desenllaç en els doble; Adrià Garrido i Jan Marco van desfer el 2 a 2 amb un 6 a 1 i 6 a 1 (en els individuals van sumar Jan Marco i Adrià Garrido i van caure Cyril Priego i Arnau Carmona).

En la Lliga Catalana infantil de Primera Divisió, les manresanes van quedar a les portes del títol en caure per un mínim 2 a 1 davant el CT Reus Monterols. Dels tres partits individuals, Laia Garriga va guanyar el seu partit per al CT Manresa, i les noies del club reusenc es van imposar en els altres dos individuals a les manresanes Ariadna Solis i Marta Guitart. Tot i la derrota, cal remarcar l'excel·lent temporada de les noies infantils del CT Manresa, que en la màxima categoria han obtingut uns grans resultats fantàstics.

L'equip infantil masculí del CT Manresa va perdre la final de la Lliga Catalana de Segona Divisió per 3-1 en una final molt intensa contra Club Esportiu Mas-Ram. Jaume Riera va fer el punt manresà mentre que Roger Ubals, Biel Cost i Joel Piedra van caure a mans dels seus rivals