Dues curses i dues victòries de Toni Elías (Yoshimura Suzuki) a Salt Lake City. El pilot manresà es va imposar tant dissabte com diumenge en el Utah Motorsport Campus i manté la seva candidatura per guanyar el campionat de MotoAmerica de Superbikes que ja va aconseguir en el 2017 i en el qual va ser segon l'any passat.

El seu principal adversari, el vigent campió, Cameron Beaubier (Yamaha Monster Energy), queda ara a 26 punts del bagenc, en cedir 17 punts en aquests dos darrers dies de curses, després de ser quart i segon, respectivament. Elías va fer el doblet diumenge després d'una cursa que havia dominat Beaubier en els seus inicis, però després d'una aturada de la prova durant uns minuts, el pilot del Yoshimura Suzuki va prendre la iniciativa i es va imposar en un final renyit, amb tres dècimes sobre Beabuier i cinc sobre Garrett Gerloff, també de l'equip de Beaubier. La propera cita de la MotoAmerica serà al circuit de Laguna Seca, a Califòrnia, els propers dies 13 i 14 de juliol.