Els millors corredors bagencs de curses d'obstacles van exhibir aquest darrer cap de setmana les seves aptituds a la prova organitzada per la franquícia Spartan Race a l'estació d'esquí andorrana de Grandvalira, esdeveniment que va aplegar quasi 5.000 atletes.

El navassenc Isaac Martínez va assolir el tercer lloc en el seu Age Group (de 35 a 39 anys) en la cursa de la modalitat Ultra, que consta d'un recorregut de 54 km i 3.500 metres de desnivell positiu, a més d'incloure 60 obstacles. Martínez va completar el circuit en 9 h, 43' i 34''. Només el van superar l'ucraïnès Oleksii Vovk i l'alemany Matthias Rihler. A la categoria Elit, es va imposar l'austríac David Dietrich (7 h, 53' i 32'). En fèmines, va vèncer la també austríaca Petra Gruber (10 h, 01' i 16'').

Elena Rueda va competir a la categoria Elit de la modalitat Beast, que va presentar l'habitual circuit de 21 km i 30 obstacles. L'artesenca, amb una marca de 4 h, 29' i 27',' va ser la vuitena fèmina i la segona corredora de l'Estat, darrere d'Ona Sociats. La guanyadora va ser la francesa Jezabel Kremer. El vallesà Albert Soley va ser el millor en categoria masculina.