L'escola d'atletisme del Club Atlètic Manresa (EMA) va celebrar la cloenda de la temporada 2018-2019 amb una participació de gairebé 100 atletes presents a l'estadi del Congost. Després d'un joc per la gespa i de la foto de tots els equips, es va donar pas al repartiment de les medalles als millors atletes classificats en el campionat social de combinades. Tot seguit es va fer l'entrega dels premis EMA. I, per finalitzar, es va fer un sorteig de lots esportius abans de gaudir d'una botifarrada.

En l'acte, van ser-hi presents Mercè Rosich, presidenta de l'entitat; Jordi Pierola, coordinador l'escola, i la majoria de monitors que han entrenat els atletes de l'escola aquesta temporada.

En els premis EMA (premi especial que reuneix la constància, la participació, el comportament, la motivació i l'esforç, entre d'altres valors), els guardonats van ser Jana Xixons, David Gómez, Roc Fargas i Jan Pol Catot, del grup sub-14; Ona Dalmau, Xènia Portet, Aleix Ferrero i Marc Cervera, del grup sub-12; Adrià Renalies, Arnau Rovira, Joana Hernández i Martina Piña, del grup sub-10, i Martí Millan, Lluc Piqué, Noa Iftimi i Núria Ponti, del grup sub-8.