El futbol té aquestes coses. El Girona B, que va ser el rival del Manresa a la promoció d'ascens a Tercera Divisió, ha arribat a un acord amb dos dels futbolistes manresans artífexs de la gesta blanc-i-vermella, sobretot en la faceta ofensiva. Noah Baffoe, el màxim golejador del grup 2 de Primera Catalana, i el jove Joel Priego jugaran amb els gironins, juntament amb un altre bagenc, l'artesenc Miki Poveda, que repeteix en el filial gironí.

Baffoe ha marcat 21 gols a la lliga regular i un en la promoció, en el duel d'anada a Riudarenes. Aquest gol va ser decisiu en l'esdevenir de l'eliminatòria perquè va tenir un valor doble després dels empats a un gol al camp gironí i a zero al Nou Estadi del Congost. Noah, com se'l coneix futbolísticament, ha tingut l'estima dels aficionats manresans per la seva entrega en cada partit. El Manresa ha intentat retenir el jugador fent un gran esforç, però finalment ha pesat més poder anar a un filial, encara que jugui a Primera Catalana.

Priego va arribar aquesta temporada de la Pobla de Mafumet (Tercera Divisió), on va fer la pretemporada. Priego, que ha tingut una progressió destacada a l'equip manresà, havia acabat, el curs passat, una etapa fructífera al juvenil del Gimnàstic de Manresa.

El Manresa de moment ha renovat set jugadors: Sergi Solernou, Joan Castanyer, Bernat Benito, Florent Reverdie, David Sánchez Ruano, Òscar Pulido i Biel Rodríguez. La pretemporada la faran Joan Fígols Joanet (Berga) i Sergi Claret (Avià).