El moianès Marc Pedrals, del club The Busseing Pallars, va aconseguir novament el títol de campió de Catalunya de vídeo subaquàtic en el torneig que es va fer a les illes Medes, davant de l'Estartit. Pedrals, acompanyat de la seva assistent i model Paqui Serra, del Club Unisub de Sabadell, va enregistrar les imatges entre el 18 i el 19 de maig. Unes setmanes després es va fer la presentació dels treballs, dels quals el seu va ser el més destacat.

Així, els sis jutges que valoraven les imatges van donar a Pedrals 131 punts, 14 més que el segon classificat, Víctor Sánchez, de l'Anemone Diving; i 16 més que Carles Xifré, del CN Port de la Selva. Tots dos van completar el podi en aquesta especialitat.

En aquests mateixos campionats hi va participar l'anoienc Xavi Lindo, que actuava de model d'un company de Pedrals al Busseing Pallars, Rafael Cosme. Tots dos van quedar tercers en la modalitat de fotografia subaquàtica, amb un total de 161 punts, 4 més que la quarta classificada, la mataronina Ana Lama. El guanyador en fotografia va ser Ferran Sánchez, de l'Ictinio, amb un total de 185 punts, només dos més que el segon classificat, Xavier Salvador, de l'Skraphos, que en va fer 183.

Els resultats van ser molt positius per als dos representants moianesos, ja que els van servir per obtenir el bitllet de cara al Campionat d'Espanya de les seves respectives especialitats. Aquest esdeveniment tindrà lloc el mes d'octubre a les illes Medes.