El moianès Marc Pedrals, del club The Busseing Pallars, va aconseguir repetir el títol de campió de Catalunya de vídeo subaquàtic en el torneig que es va fer a les illes Medes, davant de l'Estartit. Pedral, acompanyat de la seva assistent i model Paqui Serra, del Club Unisub de Sabadell, va prendre les imatges entre el 18 i el 19 de maig i, unes setmanes després, es va fer la presentació dels treballs, dels quals el seu va ser el més destacat.

Així, els sis jutges que valoraven les imatges van donar a Pedrals 131 unts, 14 més que el segon classificat, Víctor Sánchez, de l'Anemona Diving i 16 més que Carles Xifré, del CN Port de la Selva, que van completar el podi en aquesta especialitat.

En els mateixos campionats hi va haver una altra presència anoienca. Va ser la de Xavi Lindo, que actuava de model d'un company de Pedrals al Busseing Pallars, Rafael Cosme. Tots dos van quedar tercers en la modalitat de fotografia subaquàtica, amb un total de 161 punts, quatre més que la quarta classificada, la mataronina Ana Lama. El guanyador en fotografia va ser Ferran Sánchez, de l'Ictinio, amb un total de 185 punts, només dos més que el segon classificat, Xavier Salvador, de l'Skraphos, que en va fer 183.

Els resultats van ser molt positius per als dos representants moianesos, ja que els van servir per obtenir el bitllet de cara al Campionat d'Espanya de les respectives especialitats, que es farà a l'octubre, també a les Medes.