Destacades actuacions dels quatre atletes de l'Avinent CA Manresa i dels dos del CA Igualada Petromiralles/Joc Net en el campionat d'Espanya autonòmic sub-16 disputat a Madrid, i en el qual també ha estat la tècnica sallentina de l'entitat manresana Eulàlia Torrescasana. La classificació final femenina per federacions va ser: Catalunya (275 punts), Madrid (253,5), Castella Lleó (234). En la categoria masculina, Catalunya (256 punts) fou subcampiona; el títol va ser per Andalusia (258 punts).

Del CAM, la saltadora Clàudia Galán, en individual, es va penjar la medalla de bronze en el concurs d'altura en superar el llistó per sobre d'1,62 m (m.m.p.). Entre els nois, el tanquista Jan Díaz es va imposar en la final dels 10 tanques amb uns destacats 13"68 (m.m.p.). El llançador Adrián Sedano va pujar al tercer graó del podi de martell al llançar l'artefacte fins 50,75 metres. I el velocista Marc Mendoza va contribuir al rècord d'Espanya sub-16 que va aconseguir el quartet català en la prova dels relleus de 4x300 m amb un registre de 2'24"61, penjant-se la medalla d'or.

Del CAI, Joan Sendra va ser guanyador individual en salt d'alçada, amb un millor intent d'1,90 m (m.m.p.). Carla Bisbal va ser segona en els 1.000 llisos amb 2'57"78, a només 50 centèsimes de la guanyadora, l'atleta de Castella Lleó Sara Bogo.

D'altra banda, la mateixa Carla Bisbal va assolir la victòria en la seva categoria, en la 14a edició de la Milla Urbana de Montcada i Reixac, disputada en els 1.609 m habituals. Bisbal va ser la guanyadora sub-16 amb un registre de 5'12", seguida de Bemnet Vidal (Nou Barris), segona amb 5'19", i d'Abril Altarriba (FC Barcelona), tercera amb 5'33". Els guanyadors absoluts van ser José L. Martín (CA Mollet) amb 4'50", i Dollae Ouboukir amb 5'10".